edunext

tanulás, másképp.

Megjelent a 2023/24-es tanév tervezőnaptára
2023. Aug.30.

Megjelent a 2023/24-es tanév tervezőnaptára

Szerző: Edunext

A Stiefel iskolai tervezőnaptára nagyon hasznos segítség az események tervezéséhez, jól átláthatóvá teszi a programokat: biztos pontot jelenthet a tanárok számára.

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján tervezőnaptárra minden iskolának igénye és szüksége van: ezekben a nehéz, nagy változásokkal teli időkben a Stiefel iskolai tervezőnaptára jelentheti a biztos pontot a tanárok számára. Megjelent a végleges tanrend a 2023/2024-as tanévre, a cég pedig véglegesítette tervezőnaptárát, amely már elérhető az intézmények számára.

A korábbi években több visszajelzés is érkezett iskolaigazgatóktól, hogy a Stiefel tanéves tervezőnaptárat az iskolák nagyon jól tudják használni. A most megjelenő naptár 14 hónapos, 2023. augusztustól 2024. szeptemberig tartalmazza a hónapokat/napokat. Az iskolai szüneteket, ünnepnapokat kiemelték, és a fontosabb napok is szerepelnek rajta.

A tervezőnaptárakból ingyenes példányokat küldenek a tankerületeknek és egyházi fenntartóknak. Az iskolák fenntartóiknál érdeklődhetnek, valamint ha további példányokra van szükség, írhatnak az iskola@stiefel.hu email címre.

A falinaptár 100x70 cm-es méret mellett 140x100 cm-es méretben elérhető, megrendelhető fémléces, írható-letörölhető, valamint poszter kivitelben is. Utóbbi verziókat az Iskolaellátó webáruházban is megrendelhetik az iskolák!