edunext

tanulás, másképp.

Technológiai élményt egy gyermekotthonba
2023. Dec.08.

Technológiai élményt egy gyermekotthonba

Szerző: Edunext

A Skool és a Cubix Institute of Technology csapata összefogott: karácsony alkalmából nélkülöző gyerekeknek szervez közösen technológiai élményfoglalkozást. Lehet őket támogatni!

A Skool és a Cubix Institute of Technology csapata emlékezetes karácsonyt szeretne teremteni azoknak a gyermekeknek, akiknek ez az ünnep egy gyermekotthonban, a családjuktól távol telik.

A kezdeményezéshez bárki csatlakozhat, hogy örömteli pillanatokat csempésszen ezeknek a gyerekeknek az életébe!

Ráadásul aki segít, nem csak egy jó célt szolgál, de a Cubix Insitute of Technology jóvoltából az általa adományozott összeget 100%-ban vissza is kaphatja.

Az élményfoglalkozás pedig nem csupán örömteli pillanatokat lop a gyerekek életébe, hanem tanulhatnak is közben,

ezzel játékos módon elősegítve a technológiai tudatosságuk növelését.

A szervezés összköltsége 350.000 forint, amiből a szükséges eszközöket, alapanyagokat, facilitátor szakembereinket és a helyszínt fogják fedezni.

Azonban, ha minimum 50%-kal sikerül meghaladni a kitűzött célösszeget, akkor a többlet összeg mértékétől függően a Skool és a Cubix Institute of Technology még több helyszínen, még több gyereknek fogja tudni megszervezni a programot.

A Cubix Institute of Technology felajánlása az volt, hogy az adományozott összeget az adományozó 100%-ban felhasználhatja (vagy akár tovább is ajándékozhatja karácsonyra) bármely 2024. június 31-ig induló mentorált képzésükre.

Ezen kívül még egy névre szóló oklevelet is kiállítanak, emlékeztetőül, hogy nagylelkűségével megváltoztatta több mint húsz gyermek karácsonyát.

A Skool célja, hogy egy újszerű oktatási formában hátrányos helyzetű fialatoknak könnyen használható technológiai tudást adjon, arra inspirálva őket, hogy a technológia területén válasszanak majd a továbbtanulási-, és munkalehetőségek közül.

Élményekre és mosolyokra alapuló műhelyfoglalkozásokon keresztül inspirálnak 10-23 év közötti gyerekeket a technológia izgalmas világának megismerésére.

A Skool a kezdetek óta több mint 25 partnerrel működött együtt, akik szakmailag vagy anyagilag segítették a programjaikat, és akik osztoznak missziójukban.

A Cubix Institute of Technology (korábban WebuniTECH) tevékenysége is sok téren egybevág a küldetésükkel, csak ők már az IT&TECH iparágban dolgozó szakemberek számára szerveznek gyakorlatorientált, online elvégezhető, mentorált (tovább)képzéseket.

Itt lehet csatlakozni a karácsonyi adománygyűjtéshez.